Kronoby kommun har fått ett eget mönster

 

 

23.8.2024

 

 

Låt oss presentera: Kronoby kommuns eget mönster ”Tillsammans” designat av Anniina Isokangas från PaaPii Design!

 

Så här berättar Anniina om designprocessen:

”Det var meningsfullt och inspirerande att få designa ett mönster för min hemkommun Kronoby. Under designprocessen diskuterade vi tillsammans vilka saker som förknippas med Kronoby kommun och att bo där. Särdrag för de olika delarna av kommunen utgörs av vattendrag, den närliggande naturen och den byggda miljön samt olika näringar.

I kommunen koncentreras dock allt till slut till människorna och gemenskapen. Därför valde jag att inkludera välbekanta platser i mönstret som förenar invånarnas samvaro, gemensamma aktiviteter, minnen och traditioner. Jag ritade också in element som hänvisar till vattendragen och naturen. Slutresultatet hoppas jag förmedlar en känsla av gemenskap och vardagens skönhet, så som Kronoby kommun erbjuder sina invånare.”

 

Kommunen ville anlita ett företag som har designat och tillverkat otaliga mängder av kvalitativa produkter åt många kunder. Vi visste att vi hade att göra med ett proffsigt företag när vi anlitade Paapii. Vi var trygga i att resultatet av designen och tillverkningen skulle bli suverän, men Paapii lyckades över vår förväntan!

 

skaerbraede