Oppilat pitävät hauskaa metsäkävelyllä.

Ulkoilu ja liikunta

 

Kruunupyyssä on erinomaiset mahdollisuudet harjoittaa ulkoilua ja liikuntaa.

 

Täällä on monipuolisia liikuntapaikkoja tekonurmikentistä jäähalleihin ja frisbeegolfratoihin sekä urheiluhalleja ja ulkokuntosali.

 

Meillä on useita hienoja vaellusreittejä ympäri kuntaa ja myös hienot puitteet melontaan niin joissa kuin järvissä. Metsästyksestä ja kalastuksesta kiinnostuneille suuret metsät, pellot ja useat vesistöt tarjoavat parhaimmat mahdolliset apajat. Kunnasta löytyy useita uimarantoja. Osa sijaitsee järvien rannoilla, toiset jokien rannoilla tai muissa vesistöissä.

 

Kruunupyyn kansalaisopistolla on laaja liikunta- ja kuntoilukurssien tarjonta kaikenikäisille. Kunnassa on myös useita aktiivisia yhdistyksiä, jotka järjestävät säännöllisesti kuntoilu- ja urheilutoimintaa.

 

Jos haluat liikkua raittiissa ilmassa ja katsella paikallista taidetta, suosittelemme kiertämään Penkkilenkki-kierroksiamme.

 

Fyysinen aktiviteetti saa voimaan paremmin monella eri tavalla ja haluamme kannustaa kaikkia kuntalaisia liikkumaan monipuolisesti. Jos sinulla on vaikeuksia aloittaa liikunta, voit saada neuvoja liikuntaneuvojalta, joka auttaa ja kannustaa sinua aloituksessa.

 

Jos sinulla on kysymyksiä koskien ulkoilua ja liikuntaa, voit olla yhteydessä vapaa-ajan koordinaattoriin.

 

Kymmenittäin ihmisiä kävelee joukossa Kruunupyynkierrosta aurinkoisessa kesäsäässä.