Ateriapalvelut kotiinkuljetuksena

 

 

 

Ateriapalvelua voidaan tarjota asiakkaille, joilla on sairaudesta tai alentuneesta toimintakyvystä johtuen kyvyttömyyttä valmistaa aterioita tai joilla on ravinnon nauttimiseen liittyviä vajeita, joihin tulee puuttua.

 

Ateriapalvelua voidaan myöntää erityisruokavalioita varten niissä tilanteissa, kun asiakas ei itse pysty turvaamaan oman ravinnon nauttimisen tai hänellä ei ole mahdollisuus ruokailla kotinsa ulkopuolella. Edellytyksenä on se, että asiakas ymmärtää tai pystyy ohjauttuna aloittamaan ruokailun itsenäisesti, kun ateria tuodaan kotiin.

 


On tärkeä selvittää suun terveydentila, jotta ne mahdolliset ongelmat, jotka liittyvät pureskeluun ja nielemiseen, voidaan poissulkea.

 

Ateriapalvelun tarve tulee olla jatkuvaa ja kotiinkuljetuksen tulee sisältää vähintään kolme (3) ateriaa/viikko.

 

Ateriapalvelun hinta kuljetuksineen: 9,50e

 

Peruutetuista aterioista (peruutettava ennen klo. 9.00 samana päivänä) ei laskuteta. Peruutus tehdään Sandbackan hoitokeskukseen puh. 040 668 4022 tai Teerijärven hoitokeskukseen puh. 040 668 2828.

Tilaukset ja laskutus Pohjanmaan hyvinvointialueen kautta, yhteyshenkilö Ellinor Engblom puh. 050 3471 331 tai ellinor.engblom@ovph.fi.

Ruokalautasella perunamuusia ja lihapullia.