Sosiaali & terveys

 

 

Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa Kruunupyyn kunnan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista 1.1.2023 alkaen. Muutokset sivustollamme kuvatuissa palveluissa ovat mahdollisia. Haluamme siksi muistuttaa, että löydät ajantasaista tietoa Pohjanmaan hyvinvointialueen palveluista osoitteesta pohjanmaanhyvinvointi.fi.

 

 

Uudet sosiaali- ja terveydenhuollon puhelinnumerot, jotka ovat käytössä 1.1.2023 alkaen, löytyvät myös tästä liitteestä (pdf, 58 kt).

 

 

Tämän linkin kautta voit lukea muutoksista Kruunupyyssä.

 

 

Virka-ajan ulkopuolella kiireellisen hoidontarpeen arvioinnin saa puhelinnumerosta 116117. Soita tähän numeroon aina ennen kuin lähdet päivystykseen.

 

Pohjanmaan hyvinvointialueen keskitetyn puhelinvaihteen numero on 06 218 1111. Puhelinvaihde on avoinna arkisin klo 7-17.

 

Kruunupyyn, Teerijärven ja Alavetelin terveyskeskusten laboratorioiden toiminta siirtyy Fimlabille vuoden 2023 alusta. Toimipisteet pysyvät samoina, mutta ajanvaraus 2.1.2023 alkaen tehtäviin laboratoriotutkimuksiin tehdään Fimlabin Vihta-ajanvarausjärjestelmän kautta. Kun saavut Kruunupyyn, Teerijärven ja Alavetelin laboratorioihin, ilmoittautuminen tehdään 2.1.2023 alkaen itseilmoittautumisautomaatilla, näyttämällä Kela-korttia.

 

OVPH logo