Auringonlasku Emas-järvellä.

Kulttuuri ja matkailu

 

Kruunupyyssä on rikas kulttuurielämä monilla perinteillä. Kansalaisopistolla on monipuolinen kulttuuritarjonta kurssien ja luentojen kautta. Kunnan vapaa-aikasektori järjestää säännöllisesti kulttuuritoimintaa erilaisin teemoin.

Kunnassa on myös lukuisia aktiivisia yhdistyksiä, jotka järjestävät muun muassa teatteri- ja revyy-tilaisuuksia, ja jotka huolehtivat kulttuurihistoriallisista nähtävyyksistä.

 

Kruunupyyssä sijaitseva kansanopisto Kvarnen tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet osallistua lyhyemmille ja pidemmille kursseilla muun muassa käsityön parissa.

 

Kansalaisopiston kotisivut löydät tämän linkin kautta.

 

Kansanopisto Kvarnenin kotisivut löydät tämän linkin kautta.

 

Jos haluat nähdä paikallista taidetta, suosittelemme kiertämään yhden tai vaikka kaikki kolme Penkkilenkki-kierrosta. Kierrokset löytyvät eri kunnanosista ja penkit ovat paikallisten taiteilijoiden maalaamia. Lisätietoja Penkkilenkki-kierroksesta löydät täältä.

 

Mielestämme kulttuuri on jotain, johon jokaisella tulisi olla mahdollisuus osallistua, ja siksi Kruunupyyn kunta on mukana kansallisessa Kaikukortti-verkostossa. Kaikukortin voi saada sosiaalitoimen kautta henkilöt, joilla on heikommat taloudelliset resurssit, ja Kaikukortilla voi saada ilmaisia lippuja eri kulttuuritilaisuuksiin paikallisesti ja kansallisesti. Lisätietoja Kaikukortista löydät Kaikukortti.fi-sivustolta.

 

seljes as

Tie Seljekselle

IMG 20160504 130303

Huhta-Oton luola