Huhtikuun uutiskirje

 

 

27.4.2023

 

 

Yhteinen ulkoilupäivä kaikille 6-luokkalaisille
Ensimmäistä kertaa kaikki kunnan kuudesluokkalaiset tulevat kevään aikana kokoontumaan Tössbackenille Kruunupyyssä yhteiseen ulkoilupäivään. Kunnan ulkopedagogi on suunnitellut perusteellisen ohjelman päivälle. Päivän tarkoituksena on, että oppilailla on mukava päivä metsässä samalla kun he saavat tutustua toisiin oppilaisiin muista kouluista ennen siirtymistä seitsemännelle luokalle.

 

Mukava ilta Teerijärvellä
Keskiviikkona 3.5 tarjoamme mukavan illan Teerijärvellä koko perheelle. Ohjelmassa on muun muassa keppihevoshyppelyä, soveltuvien pyörien kokeilua, keskustasuunnistusta, musiikkiesityksiä ja pizzabuffa. Ilta aloitetaan klo. 18 ilmoittautumisella ja päättyy noin klo. 20. Osallistuminen on maksutonta ja lisätietoja illasta löydät kunnan sosiaalisesta mediasta. Tervetuloa!

 

Pyöräilytapahtuma
Kansallisella pyöräilyviikolla järjestämme keskiviikkona 10.5 pyöräilytapahtuman Kruunupyyn keskustassa puutyösalirakennuksen ja Ådalenin koulun välissä klo. 17-19. Tapahtumassa on mahdollista kokeilla pyöräilysuunnistusta, sähköpyöriä sekä sovellettuja pyöriä. Lapsille on pyörätekniikkarata ja pyöräliike Lybäck on paikalla esittelemässä pyöriä. Sata ensimmäistä pyörällä paikalle tullutta saa juomapullon!

 

Pigga pedister – Pirteästi pyöräillen
Hankkeemme pyöräilyn lisäämiseksi on lähtenyt käyntiin ja nyt on mahdollista varata ja lainata sähköpyörä vuorokaudeksi toukokuussa, kesäkuussa tai elokuussa. Haluamme myös haastaa teidät kaikki osallistumaan Kilometrikisaan ja keräämään pyöräilykilometrejä kesän aikana. Jos osallistut Kruunupyyn joukkueessa ja sinulla on tuuria matkassa, voit voittaa päävoiton, joka on hotelliyö kahdelle Kalajoella sisältäen pyörävuokran.

Lisätietoja pyörävuokrauksesta ja Kilometrikisasta löydät kotisivuilta hankesivulta Pirteästi pyöräillen.

 

Roskienkeräystalkoot
Nuorisovaltuusto järjestää roskienkeräystalkoot torstaina 25.5 klo. 18-20 Kruunupyyn, Alavetelin ja Teerijärven keskustoissa. Kokoontumispaikkoina toimivat kunnan ala-asteet, joissa jaetaan roskapusseja ja kumihanskoja. Kaikkien talkoisiin osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortti.

 

Roskapihtejä lainattavissa
Kunta on hankkinut roskapihtejä, joita kuka tahansa voi lainata kunnan kirjastoista roskien keräystä varten. Joka kirjastossa on pari kappaletta lainattavissa, joten käy lainaamassa ja kokeile kuinka helppoa roskien keräys on niillä. Ja muista ilmoittaa keräämiesi roskapussien määrä Ylen Miljoona roskapussia -kampanjasivulle!

 

Luontopolkuaktiivien tapaaminen
Tiistaina 16.5 klo. 17:30 järjestämme tapaamisen kaikille luontopolkuaktiiveille Kunnantalolla. Kaikki, jotka ovat aktiivisesti mukana huolehtimassa luontopoluista, ovat tervetulleita paikalle. Tarjoamme kahvia ja pullaa, joten ilmoittaudu etukäteen vapaa-ajan koordinaattorille (hanna.aarnio@kronoby.fi tai 040 8679 739).

 

Kevätkirppis 27.5
Nyt on aika tehdä kevätsiivous kaapeissa ja varastossa! Kruunupyyn kunta järjestää Kevätkirppiksen Kruunupyyn urheilutalolla lauantaina 27.5 klo. 10 - 13.
Kaikki ovat tervetulleita myymään tavaroitaan. Ei etukäteen ilmoittautumisia eikä paikkamaksua! Ota mukaasi vain pöytä/teline ja myymäsi tavarat (tai myy suoraan peräkärrystä pihalla). Osoitamme sinulle myyntipaikan urheilutalolla klo. 9:00 alkaen.

 

Avoimet ovet Kruunupyyn kanslaisopistolla
Kruunupyyn kansalaisopistolla järjestetään avoimet ovet helatorstaina 18.5 klo. 11-16. Opiston kädentaitonäyttely pidetään tapahtuman ohessa. Paljon muutakin on meneillän päivän aikana ja ruokasalissa on tarjolla lihakeittoa. Tervetuloa koko perheen voimin!

 

 

 

Uutiskirje pdf-versiossa (pdf, 5.6 MB)