Hakemus paikasta varhaiskasvatuksessa

 

 

 

Päikky Admin otetaan käyttöön 1.3.2024 alkaen.

Kaikki hakemukset/muutokset ja irtisanomiset tehdään sähköisesti verkkosivujemme kautta, nyt myös suomi.fi-tunnuksella, mikä merkitsee sitä, että hakemuksen täyttämiseen vaaditaan vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla. Käyttämällä suomi.fi saat päätökset joustavammin.

Jos on kysyttävää, ota yhteyttä Susanne Högkvist 050 9130 859 tai susanne.hogkvist@kronoby.fi

 

Hakemus varhaiskasvatukseen

Hakemus varhaiskasvatuksesta voidaan jättää minä aikana tahansa vuodesta. Hakemus on jätettävä viimeistään 4 kuukautta ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikan. Jos on vaikeata päätellä varhaiskasvatuksen tarvetta, työllistyminen, opintojen tai koulutuksen takia, hakemus on jätettävä viimeistään kaksi 2 viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee paikan.

 

Hakemus tehdään sähköisesti tämän linkin kautta.

 

Perheiden, jotka eivät hyväksy korkeinta maksua, tulee jättää tulotiedot sähköisen hakemuksen kautta. Jos on kysyttävää, ota yhteyttä puhelimitse 040 7142 155 tai sähköpostitse smabarnspedagogik@kronoby.fi

 

Kunnalla on oikeus tarkastaa perheen tulotiedot tulorekisteristä, jolleivät huoltajat ole hyväksyneet korkeinta maksua. Lisäksi viimeinen vahvistettu verotuspäätös on jätettävä, jollei korkeinta maksua hyväksy.

 

Muutokset perheen suuruudesta, yhteystiedoista, sopimusajoista tai muutokset, jotka koskevat työnantajia, tulee aina ilmoittaa.

 

 

Kun olet saanut päätöksen paikasta varhaiskasvatuksessa

 

Vahvista tai peruuta varhaiskasvatuspaikka sähköisesti. Vahvistus tai peruutus on jätettävä seitsemän (7) päivän kuluessa tiedoksiantopäivästä.

 

Lapsen hoitosuhdetta koskevat muutokset on tehtävä hyvissä ajoin tämän linkin kautta. Jos osallistuminen varhaiskasvatukseen muuttuu, tehdään aina uusi sopimus, joka tulee voimaan seuraavan kuukauden alusta

 

Varhaiskasvatuspaikan irtisanominen on tehtävä hyvissä ajoin, ja se tulee voimaan peruutuslomakkeen lähettämispäivästä alkaen. Irtisanomiset tehdään sähköisesti tämän linkin kautta.