Maaliskuun uutiskirje

 

 

28.3.2022

 

 

Uusia henkilöitä Kunnantalolla
Olemme saaneet kaksi uutta työkaveria Kunnantalolle. Meimi Lokkila on aloittanut työt sivistyssektorin kanslistina ja Frida Åkerlund liikuntaneuvojana. Toivotamme heille lykkyä tykö!

 

Hallintojohtaja, vs. talous- ja henkilöstöjohtaja sekä työllisyysvastaava
Aprillipäivänä 1.4 Susanne Nyberg aloittaa työt hallintojohtajana ja samanaikaisesti nykyinen hallintojohtaja Inger Bjon aloittaa työllisyysvastaavana. Toivotamme molemmille lykkyä tykö uusissa haasteissa!
Vakituisen talous- ja henkilöstöjohtajan ollessa vielä hoitovapaalla, saamme toivottaa Sissi Brännbackan tervetulleeksi takaisin. Hän toimii vs. talous- ja henkilöstöjohtajana ajalla 1.4 – 13.5.2022.

 

Kansalaistilaisuus koskien kunnan strategiaa
Järjestämme kansalaistilaisuuden keskiviikkona 30.3 klo. 18.00 – 20.00 Kunnantalolla ja Teamsin kautta koskien kunnan strategiaa 2030. Kunnanjohtaja esittelee strategiaehdotuksen, jonka jälkeen vuorossa on avointa keskustelua. Voit tutustua strategiaehdotukseen kotisivuilla: https://www.kronoby.fi/assets/Kommun-Forvaltning/Suunnitelmat-ja-strategiat/2022/strategiaehdotus-2030.pdf

Jos haluat osallistua Teamsin kautta, niin ilmoittaudu viimeistään 29.3 klo. 15.00 mennessä s-postitse: kronoby.kommun@kronoby.fi, niin saat linkin kokoukseen hyvissä ajoin ennen tilaisuuden alkua.
Tervetuloa mukaan, tarjoamme paikan päällä myös pullakahvit.

 

Strategiakysely
Voit vaikuttaa kunnan strategiaan myös vastaamalla kyselyyn strategian visioista. Voit vastata nimettömästi Webropolin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/9E9CF7A83E66C5B7
Kaikkien vastanneiden kesken arvomme lahjakortin.

 

Kirppistulos
Viikko sitten järjestimme kirppiksen Alavetelin vanhalla koululla, jossa myimme koululta ylijääneitä tavaroita. Dan ja Simon ahkeroivat kovasti ja möivät tavaraa yhteensä 2 563,20 eurolla. Nämä rahat menevät Alavetelin koulun käyttöön.

 

Turvallisuus ja valmius
Kansainvälinen turvallisuustilanne on muuttunut, ja Ukrainan sota huolestuttaa monia. Kunnan kotisivulta löytyy nyt oma Turvallisuus –sivu, josta voit lukea muun muassa väestön varoitusjärjestelmästä, kuinka valmistaudut häiriötilanteeseen kotivaralla sekä suojautumisesta ja väestönsuojista.
Sivustolta löytyy myös toiminta-ohjeet Ukrainasta Suomeen saapuville sekä tietoa muun muassa Soiten huolipuhelimesta, joka tarjoaa tukea myös Ukrainan tilanteen aiheuttaman huolen käsittelemiseen.

 

Ukraina-apua lohikeiton muodossa
Kronoby Bostäderin oma kokki Anders valmistaa herkullisen lohikeiton lounaaksi Kunnantalon kahvitiloissa keskiviikkona 30.3 klo. 11.30 alkaen. Lounashinta on 10 euroa (käteismaksu) ja rahat lounaasta menevät lyhentämättömänä Punaisen ristin Ukraina apuun.
Ilmoita lounashalukkuudesta mieluusti etukäteen viestillä numeroon 040 4856 212 (tai kirjoita nimesi kahvitiloissa olevaan lappuun), jotta Anders tietää keittää tarpeeksi lohikeittoa. Voit syödä lounaan paikan päällä tai ottaa sen mukaasi.