Tammikuun uutiskirje

 

28.1.2022

 

 

Uusi vuosi ja uudet mahdollisuudet!

 

Koronarajoitukset jatkuvat vielä ja välillä tuntuu raskaalta, mutta yritetään pitää mieli virkeänä.  Lähestymme helmikuuta ja päivä pitenee joka päivältä. Kuljemme kevättä kohti, päivä kerrallaan, joten muistakaa nauttia kauniista talvipäivien auringonsäteistä.

 

Uusia ihmisiä Kunnantalolla

 

Kunnantalolle on saatu uusia ihmisiä töihin. Susanne Nyberg on uusi vs. talous- ja henkilöstöjohtaja, Anna-Maria Bexar on uusi kirjanpitäjä ja Sandra Dahlsten on tullut koulupsykologin tilalle koulutukihenkilöksi. Uusi asiantunteva selvittäjäkin on valittu, Matilda Björklund, joka työskentelee tällä hetkellä sivistystoimen kanslistina. Matilda työskentelee helmikuun loppuun saakka puolet ajasta kanslistina ja puolet selvittäjänä, ja siirtyy sen jälkeen 100 %:sti selvittäjäksi.

 

Lisää uusia haussa

 

Nyt haemme vielä lisää uusia. Haemme parhaillaan hallintojohtajaa, sivistystoimenjohtajaa sekä kanslistia 50 %:sti sivistystoimeen. Joten jos tiedätte jonkun, joka sopisi porukkaamme, niin vihjaiskaa heitä työpaikasta.

 

 

Soite etsii perhehoitajia

 

Perhehoito on nimensä mukaisesti hoitoa perheessä, eli kodinomaista asumista yhdessä perheen kanssa, joka on halunnut tarjota asuinpaikan henkilölle, joka sitä tarvitsee. Soite tarvitsee uusia perhehoitajia. Olisitko sinä valmis avaamaan kotisi oven ja toivottamaan uuden perheenjäsenen tervetulleeksi kotiinne ja jakamaan arkenne hänen kanssaan?

 

Soite hakee myös kiertäviä perhehoitajia, jotka vierailevat asiakkaiden kotona ja tekevät työtä apua tarvitsevan henkilön omassa kodissa. Kiertävät perhehoitajat käyvät yhdessä sovittujen aikataulujen mukaisesti mm. omaishoitajaperheiden luona, joissa viettävät aikaa omaishoidettavan kanssa sen aikaa, kun hoitaja käy asioilla tai tarvitsee vapaa-aikaa.

 

Lisätietoja perhehoitajista sekä yhteystiedot löydät kunnan kotisivuilta Uutiset-sivulta.

 

 

Avustukset

 

Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta päättää tämän vuoden avustusten jaosta seuraavassa kokouksessaan torstaina 3. helmikuuta. Ehdotuksen mukaan hakuaika kevään avustuksille olisi 7 - 23.2. Ehdotukset siitä kuinka avustukset jaetaan tänä vuonna ovat luettavissa kunnan kotisivuilta sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan esityslistasta. Vapaa-ajan koordinaattori järjestää yleensä yhdistystapaamisen helmikuussa tiedottaakseen muun muassa avustuksista, mutta vallitsevan koronatilanteen takia tapaaminen siirretään keväämmälle ja sen sijaan yhdistyksille lähetetään lyhyt yhteenveto avustusten jaosta lautakunnan kokouksen jälkeen.

 

 

Kunnanvaltuuston kokous maanantaina

 

Kunnanvaltuusto kokoontuu vuoden ensimmäiseen kokoukseensa tulevana maanantaina (31.1). Myös tänä vuonna voit seurata kokouksia suorana lähetyksenä kunnan YouTube-kanavalta. Lähetyksen aikana on mahdollisuus myös live-chattiin, jossa voi esittää kysymyksiä ja kommentoida.

 

Huutokauppa Alavetelin vanhalla koululla

 

Kunta järjestää huutokaupan Alavetelin vanhalla koululla. Koululla on paljon hienoja ja mielenkiintoisia tavaroita, joita emme tarvitse, joten nyt on mahdollisuus tehdä löytöjä. Huutokauppa pidetään helmikuussa. Ilmoitamme tarkan ajankohdan lähempänä tapahtumaa.