Syyskuun uutiskirje

 

3.10.2022

 

 

Uusi koulupsykologi

Kunnantalolle on saatu jälleen uusia ihmisiä. Sandra Björklund on aloittanut kunnan koulupsykologina. Toivotamme hänet tervetulleeksi taloon!

 

 

Energiansäästöviikko

Kansallista energiansäästöviikkoa vietetään 10-16.10. Energiansäästöviikolla kannustetaan jokaista suomalaista tekemään nopeavaikutteisia ja konkreettisia energiansäästötoimia. Myös Kruunupyyn kunta osallistuu viikkoon omilla toimenpiteillään. Järjestämme paikallisen Krombi Earth Hour 13.10 klo. 19-20, jolloin toivomme, että kuntalaiset sammuttavat valot, television ja tietokoneen, ja nauttivat tunnin kynttilänvalossa.

Järjestämme myös energiansäästöbingon henkilöstölle sekä toisen bingon kuntalaisille, joissa on tietenkin hyvät palkinnot! Palaamme bingoruudukon kanssa lähempänä energiansäästöviikkoa.

 

Syyskirppis 1.10

Muistattehan, että tulevana lauantaina järjestetään syyskirppis Kruunupyyn urheiluhallissa klo. 10-14? Kaikki ovat tervetulleita myymään tarpeettomia tavaroita sekä ostamaan jotain uutta. Jollet halua myydä itse, voit osallistua Botnia 4H:n vaatevaihtonurkkaukseen. Tuo 1-5 puhdasta ja ehjää vaatetta, jotka haluat vaihtaa. Jätä vaatteet vaatevaihtonurkkaukseen ja ota tilalle 1-5 vaatetta. Tervetuloa!

 

Teatterimatka Wasa Teateriin katsomaan ruotsinkielistä Heiman-näytelmää

15.10 on jälleen aika perinteiselle teatterimatkalle Wasa Teateriin. Matka (sis. teatterilipun) maksaa 50 euroa (45e opiskelijoille). Ilmoittautumiset Luckaniin puh. 050 3470 527 tai luckan.karleby@kulturosterbotten.fi. Linja-auto lähtee Teerijärveltä klo. 9:30 ja ajaa Alavetelin, Kokkolan ja Kruunupyyn kautta. Olemme varanneet aikaa lounaalle Vaasassa ennen näytelmää, joka alkaa klo. 14.

 

 

Mukavaa lokakuuta!