Yhteistyö Concordian kanssa Kruunupyyn yksinyrittäjien tukemiseksi

Koronaviruskriisin aiheuttama tilanne on nopeasti muuttanut toimintaedellytyksiä monen alan kohdalla. Koronaviruksen pitkän aikavälin ja pysyvien vaikutusten arviointi on vielä vaikeaa, mutta varmaa on, että vaikutukset tulevat olemaan laaja-alaiset. 

Suomen hallitus teki perjantaina 27. maaliskuuta päätöksen yksinyrittäjien tukemisesta. Päätös täydentää edellistä yritystukipäätöstä.  Tuki kanavoituu kuntien kautta.

Yksinyrittäjät voivat hakea tukea kunnilta koronavirusepidemian aiheuttamiin vaikeuksiin.  Yrittäjä anoo tukea kotikunnasta. Seudun kunnat valmistelevat asiaan liittyvät käytännön prosessit yhteistoiminnassa Pietarsaarenseudun Kehitysyhtiö Concordian kanssa. Työ- ja elinkeinoministeriön mukaan tuen haku pyritään avaamaan kunnissa mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään kahden viikon kuluessa.

Concordia on koonnut linkkilistan yrittäjien avuksi, lisätietoja täältä

Concordia palvelee puhelimitse, sähköpostitse ja digitaalisten palaverityökalujen kautta

Kiitos kaikille, jotka osallistuivat Concordian videochattiin. Tästä lähtien palvelemme teitä suoraan puhelimitse, sähköpostitse, digitaalisten palaverityökalujen (esim. Teams) ja kotisivujemme kautta. Tulemme avaamaan videochat-palvelun uudelleen, kun uutta isompaa ryhmää koskevaa tärkeää tietoa julkaistaan. Näin voimme nopeasti ja tehokkaasti vastata kysymyksiinne. Seuratkaa viestintäkanaviamme niin pysytte ajan tasalla.

Tel. /Puh. 010 239 7550 – växeln/vaihde

info@concordia.jakobstad.fi

www.concordia.jakobstad.fi

https://www.facebook.com/UtvecklingsbolagetConcordia

 

HUOM!! Tarkemmat lisätiedot tästä linkistä