Lokakuun uutiskirje

 

 

27.10.2023

 

 

Täältä voit lukea lokakuun uutiskirjeen pdf-muodossa (pdf, 3.1 Mb)

 

 

Korjattavaa? Käytä Flatcoa!

Olemme lokakuussa ottaneet käyttöön uuden palvelun kunnan kiinteistöjen vikailmoituksille. Ehkä olet jo nähnyt jonkun kylteistä?

Tehdäksesi vikailmoituksen skannaa QR-koodi puhelimellasi, paina ”Lisää vikailmoitus” ja kerro mikä on vialla. Voit tarvittaessa liittää mukaan myös kuvan. Kun olet tehnyt ilmoituksen voit seurata puhelimellasi tapahtumien kulkua.

Joten seuraavalla kerralla kun hana vuotaa, tuoleja on siirrettävä tai lamppu vaihdettava – muista Flatco 😊

 

Vielä ehdit äänestää!
Vielä ehdit äänestää mieluista ehdokastasi voittamaan tämän vuoden kestävän kehityksen -palkinnon.
Ehdokkaat ovat:
- Paulina Åkerlund / I'M Nordic Eco Cosmetics​​​​​​
- VONMÖÖPELI
- Ånyo Loppis & Café
Voit äänestää suosikkiasi tämän linkin kautta
Äänestys päättyy 31.10.2023 klo. 12:00

 

Vapaa-ajan kysely 
Haluamme kuulla mielipiteenne kunnan vapaa-ajan mahdollisuuksista ja olemme tehneet kyselyn siihen liittyen. Toivomme, että mahdollisimman moni kuntalainen vastaisi kyselyyn.
Kyselyyn voi vastata sähköisesti tai paperiversiona kunnan kirjastoissa.
Vastaa viimeistään 7.11.2023.

Elektroniseen kyselyyn pääset tämän linkin kautta.

 

Vuoden palkinnonsaajat 
Haluamme nostaa esille henkilöitä ja ryhmiä, jotka ovat kuluneen vuoden aikana nähneet vaivaa kuntalaisten hyväksi!
Onko sinulla ehdotuksia henkilöstä tai ryhmästä kulttuurin tai liikunnan parista, jotka kunta voisi palkita tänä vuonna? Otamme mieluusti vastaan ehdotuksia palkinnonsaajista sunnuntaihin 29.10 saakka.
Voit kertoa ehdotuksesi ottamalla yhteyttä vapaa-ajan koordinaattoriin Hanna Aarnio s-postitse (hanna.aarnio@kronoby.fi) tai WhatsApin (040 8679 739) kautta.

 

SM-mitalistit
Kuten aikaisempina vuosina tulemme palkitsemaan kunnan menestyneitä urheilijoita. Palkitsemisen kriteerit ovat seuraavat: urheilija on vähintään 14-vuotias ja on asunut kunnassa 31.12.2022 lähtien ja hän on voittanut SM-mitalin lajissa, joka on Olympiakomitean jäsen tai kumppanuusjäsen.
Veteraaniurheilijoita ei palkita.
Palkinnot jaetaan kunnan vuosijuhlassa joulukuussa.
Mitalistien nimet pyydetään ilmoittamaan vapaa-ajan koordinaattori Hanna Aarniolle mahdollisimman pian.

 

Liikennedisko
Tiistaina 31.10 järjestämme lasten liikennediskon Alavetelin koululla klo. 17:30-19:00. Luvassa on muun muassa pyörämysteeri, kasvomaalausta ja Sås och Kopp -konsertti.
Kaikki osallistuvat lapset saavat pyörälampun.
Tapahtuma on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

 

Ruotsalaisuuden viikko
Ruotsalaisuuden viikko lähenee ja Ruotsalaisuuden päivänä 6.11 järjestetään yhteinen Ruotsalaisuuden päivän -juhla yhteistyössä Kokkolan kanssa. Tänä vuonna juhla järjestetään Jungsborgilla Kokkolassa klo. 19 alkaen.
Juhla on avoin kaikille, maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

 

Iltapäiväkahvit tanssin kera
Ruotsalaisuuden viikolla järjestetään myös Iltapäiväkahvit tanssin kera Gillestuganilla 7.11 klo. 13–15. Salongsorkestern vastaa musiikista ja tarjoamme kahvia ja pullaa. Halukkaat saavat ottaa tanssiaskeleita parketilla. Tapahtuma on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

 

Mukava eläkeläisiltapäivä
Teemme välipalaa yhdessä, saamme inspiraatiota terveelliseen ruokavalioon ja vietämme aikaa yhdessä. Maksuton kaikille eläkeläisille, ei ennakkoilmoittautumisia. Tiistaina 31.10 klo 13 Teerijärven urheilumajalla. Tapahtuma on osa Vireyttä seniorivuosiin – ikääntyneiden ruokasuositus -laatusuositusta.

 

Yrityskylttitornin avajaiset

Marraskuussa järjestämme Kruunupyyn Yrittäjien kanssa avajaistapahtuman uudella yrityskylttitornilla, joka nousee valtatie 8:n varteen. Lisätietoja tapahtumasta tulee piakkoin sosiaaliseen median sekä kunnan verkkosivustolle.

 

Valtuustokokous 13.11

Kunnanvaltuusto kokoontuu 13.11 klo. 16 päättämään muun muassa ensi vuoden talousarviosta. Mitä rakennetaan, mitä korjataan, mitä ostetaan?

Totuttuun tapaan voit seurata valtuuston kokousta YouTube-kanavamme kautta ja esittää chatissa myös kysymyksiä.

 

Black Week -kampanja
Black Friday järjestetään 24.11 ja se on yksi vuoden suurimmista ostos- ja alennusmyyntipäivistä maailmalla. Kruunupyyn kunta osallistuu myös tänä vuonna Black Week -tarjouksella, joka on voimassa viikolla 47 eli 20.11 - 26.11.2023. Joten pidä silmällä sosiaalisen median kanaviamme, jottei tarjous mene ohitsesi!