Kesäkuun uutiskirje

 

 

21.6.2023

 

 

Uutiskirje pdf-muodossa (8.6 Mb)

 

 

Onhan kesäkin ihana!

Kesä on täällä. Vihdoin, kuten monet toteavat. Toiset eivät ole yhtä innostuneita auringosta ja lämmöstä.
Itse olen huomannut, että mitä enemmän kuntoilen ja liikun ulkona vuoden
ympäri, sitä enemmän alan pitää jokaisesta vuodenajasta. Kävely syyssateessa tai hiihtolenkki sumuisena kevättalvenpäivänä voi olla erittäin upea kokemus.


Ja silti. Onhan kesä ihana. Vuosien saatossa olen alkanut arvostamaan aurinkoa ja lämpöä yhä enemmän. Olen myös huomannut, että voi toimia ja saada asioita tehtyä myös kun on lämmintä. Kyse on aika lailla asenteesta.


Kruunupyyn kunnassa olemme valinneet pitää Kunnantalon suljettuna viisi
viikkoa heinäkuussa. Mahdollisimman moni meistä pitää myös lomansa tuona
aikana. Näin voimme palvella kuntalaisia ja muita asiakkaita mahdollisimman
hyvin muuna aikana.


Itse olen sen verran uusi tässä työssä, ettei minulla ole paljoakaan lomia tänä
kesänä. Mutta ei se haittaa. Kruunupyyssä on meneillään monta mielenkiintoista hanketta, joten tekemistä riittää. Ja pidän sitten muutaman viikon vapaata syksyllä ja talvella.


Riippumatta siitä työskenteletkö vai onko sinulla vapaata kesällä, toivotan sinulle oikein ihanaa, tuotteliasta ja mielekästä kesää – ja syksyä!

 

Marcus Henricson
Vs. kunnanjohtaja

 

 

Kesätapahtumia

Kesällä kunnassa on tarjolla monia tapahtumia. Muun muassa Kruunupyypäivä 1.7, Alaveteliviikko 1-9.7 ja Teerijärviviikko 3-9.7. Seuraa facebookissa Events in Kronoby -sivua, niin tiedät mitä kunnassa tapahtuu!

 

 

Tule tänne!

Alueemme yrityksillä menee hyvin ja he tarvitsevat paljon osaavaa työvoimaa. Tule tänne! -rekrytointitapahtuma järjestetään uudelleen Jaakon Päivillä keskiviikkona 19.7.2023 klo 13-17 välisenä aikana. Paikkana tapahtumalle on Campus Allegro Pietarsaaressa (Kauppiaankatu 10) ja tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille.


Paikalla on ennätysmäärä yrityksiä monelta eri alalta, jotka esittäytyvät päivän aikana. Heillä on tarjottavana erilaisia työ-, harjoittelu- tai opinnäytetyömahdollisuuksia.
Seutumme kuntien edustajat kertovat mm. omista työ-, peruskoulu-, päivähoito- ja vapaa-ajan mahdollisuuksistaan. Myös opiskelu-, asumis- ja tonttitarjontaa on esitettynä.

Joten onko sinulla sisko, veli, serkku, lapsenlapsi tai entinen luokkakaveri, jota kaipaat erityisen paljon ja toivoisit muuttavan tänne? Nyt toivommekin, että käytät tilaisuutta hyväksesi ja kutsut heidät paikalle Tule tänne!
-tapahtumaan 19.7.
Vinkkaa heille tapahtumasta tai lähetä linkki https://bit.ly/3OamvC5 - sieltä saat lisätietoa mm. tapahtuman ohjelmasta ja ne kaikki työnantajat, jotka ovat mukana tapahtumassa.

 

 

HYVÄÄ KESÄÄ!