Haemme opettajia

 

8.2.2022

 

Haemme inspiroivaa fysiikan ja kemian lehtoria Kruunupyyn ruotsinkieliseen lukioon. Työtehtäviisi kuuluu vastata ainealueistasi sekä kehittää ja luoda oppilaillemme  hyviä oppimisedellytyksiä. Kuulut tärkeänä osana opettajatiimiin ja olet osallisena luomassa elävää ja dynaamista lukiota, joka houkuttelee monia oppilaita.

 

Kruunupyyn lukio on kova koulu lämpimällä sydämellä. Olemme dynaaminen ja edistyksellinen lukio, joka haluaa tarjota opiskelijoilleen parhaimmat edellytykset luoda opinnoilleen hyvä pohja. Tarjoamme sinulle kannustavan työpaikan ja hienon työyhteisön mahtavassa opettajatiimissämme.  

Hakemukset Kuntarekryn kautta viimeistään 21.2.2022 klo. 15.00.

 

 

 

Ådalenin koulu Kruunupyyssä hakee inspiroivaa matematiikan opettajaa luokille 7-9. Kuulut edistykselliseen pedagogiseen tiimiimme ja olet tärkeä osa koulun opettajakuntaa. Ådalenin koulu tarjoaa kannustavan ja elinvoimaisen työyhteisön, jossa useimmat asiat ovat mahdollisia. Tervetuloa tiimiimme!

 

Kruunupyy on elinvoimainen kunta Kokkolan ja Pietarsaaren välissä. Olemme yhteyksien lähellä luonnon rauhassa. Ådalenin koulu on työpaikka, jossa kaikki on mahdollista. Uskomme oppilaaseen ja siihen, että me henkilökuntana voimme yhdessä luoda parhaimmat oppimisedellytykset. Tervetuloa Ådalenin kouluun Kruunupyyssä!

Hakemukset Kuntarekryn kautta viimeistään 21.2.2022 klo. 15.00.

 

 

 

Haemme inspiroivaa erityisopettajaa Kruunupyyn lukioon lukuvuodelle 2022-2023. Työskentelet tärkeänä osana oppilashuoltotiimiämme sekä tuet opiskelijoita koulunkäynnissä. Tarjoamme dynaamisen ja elinvoimaisen työyhteisön, jossa voit pitkälti itse luoda työjärjestelysi perustuen eteesi tulevista tehtävistä. Haemme itsenäisesti työskentelevää ja edistyksellistä opettajaa, jolla on kyky nähdä opiskelijoiden tarpeet ja luoda heille parhaimmat edellytykset onnistua.

Hakemukset Kuntarekryn kautta viimeistään 21.2.2022 klo. 15.00.

 

 

 

Haemme inspiroivaa opinto-ohjaajaa Ådalenin kouluun Kruunupyyssä. Työtehtäviisi kuuluu hoitaa oppilaanohjausta ja opinto-ohjausta 7-9 –luokille sekä myös toimia tärkeänä linkkinä opettajatiimissämme. Tarjoamme sinulle dynaamisen ja kehittävän työyhteisön inspiroivassa opettajakollegiossa.

Hakemukset Kuntarekryn kautta viimeistään 21.2.2022 klo. 15.00.