Kruunupyyn kunta on saanut oman kuosin

 

 

23.8.2024

 

 

Saammeko esitellä: PaaPii Designin Anniina Isokankaan suunnittelema kuosi Kruunupyyn kunnalle nimeltä “Yhdessä”!

 

Näin Anniina kertoo suunnittelutyöstä:

“Oli merkityksellistä ja innostavaa päästä suunnittelemaan kuosia omalle asuinkunnalleni Kruunupyylle. Mietimme suunnitteluvaiheessa yhdessä, mitkä asiat liittyvät Kruunupyyn kuntaan ja täällä asumiseen. Erityispiirteitä eri kunnan osille antavat vesistöt, lähellä oleva luonto ja rakennettu ympäristö sekä erilaiset elinkeinot.

Kunnassa kaikki tiivistyy kuitenkin lopulta aina ihmisiin ja yhteisöllisyyteen. Päädyinkin valitsemaan kuosiin meille kaikille tuttuja paikkoja, joita yhdistää asukkaiden yhdessäolo, yhdessä tekeminen, muistot ja perinteet. Lisäksi piirsin mukaan vesistöihin ja luontoon viittaavia elementtejä.

Lopputuloksen toivon viestivän tuttuutta ja arjen kauneutta sellaisena kuin Kruunupyyn kunta sitä asukkailleen tarjoilee.”

 

Kunta halusi käyttää yritystä, joka on suunnitellut ja valmistanut lukuisia laadukkaita tuotteita monille asiakkaille. Tiesimme, että olemme tekemisissä ammattimaisen yrityksen kanssa, kun pyysimme Paapiitä suunnittelemaan kuosin meille. Olimme luottavaisin mielin siitä, että lopputulos ja valmistus olisi erinomaista, mutta Paapii onnistui yli odotustemme!

 

 

skaerbraede