Kruunupyyn kunta hakee sijaista kiinteistösihteerille

 

 

13.9.2024

 

 

Pidätkö ihmisten kanssa vuorovaikutuksesta ja haluaisitko kokeilla jotain uutta puolen vuoden ajan?

 

Tekninen osasto hakee nyt kuudeksi kuukaudeksi sijaista Kruunupyyn kunnan kiinteistösihteerille. Työtehtäviin kuuluu muun muassa toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä rakennusvalvonnalle sekä Kronoby Bostäderille.

 

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa voit kehittyä monipuolisten työtehtävien kautta. 70 % työajasta on asiakaspalveluun ja hallinnollisiin tehtäviin rakennusvalvonnassa, kun taas loput 30 % käytetään Kronoby Bostäderille esimerkiksi asuntojen vuokraukseen ja sopimusten hallintaan.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on merkonomin tai muu tehtävään soveltuva koulutus tai kokemus. Arvostamme asiakaspalvelutaitoja, kiinteistöalan tai rakennusvalvonnan tuntemusta sekä hyviä organisointikykyjä. Microsoft Office -ohjelmiston, Lupapisteen ja vastaavien ohjelmien tuntemus katsotaan eduksi.

 

Sinulla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen taito. Myös englannin kielen osaaminen on eduksi.

 

Työ voi alkaa heti. Koeaika on kolme kuukautta. Palkka maksetaan AKTA-sopimuksen mukaan.

 

Sähköinen hakemus Kuntarekryn kautta, työavain 620758. Hakemukset tulee jättää viimeistään 23.9.2024 klo 12:00. Mahdolliset haastattelut pidetään 24.-25.9.2024.

 

Lisätietoja antaa rakennustarkastaja Hanna Sandstedt, puh. 040 5267 413 tai hanna.sandstedt@kronoby.fi