Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana 31.12.2020 klo 12.00 mennessä

 

HANKEJOHTAJAN MÄÄRÄAIKAINEN TEHTÄVÄ KESKI-POHJANMAAN TYÖKYKYHANKKEESSA

 

Työsuhde on määräaikainen ajalle 25.1.2021 – 31.12.2022, jatkuen mahdollisesti 30.4.2023 saakka.  Hankejohtaja vastaa hankkeen johtamisen ja koordinoimisen lisäksi mm. Työkyvyn tuki osaksi tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskusta –kokonaisuuden toteutuksesta. Keskeinen yhteistyötaho on Soiten peruspalvelujen ja sidosryhmien edustajista koostuvan Hankeryhmä.  Lisäksi hankejohtaja huolehtii yhteydenpidosta yhteistyökumppaneihin ja työllisyyttä edistäviin hankkeisiin alueella.

 

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on soveltuva ylempi sosiaalialan tai terveys- ja hyvinvointialan korkeakoulututkinto. Edellytämme hakijalta osaamista sosiaali- ja terveyspalveluista ja muista teemaan liittyvistä yhteiskunnallisista palveluista, itsenäistä päätöksentekokykyä, hankkeen talouden ja hallinnon osaamista, kehittävää työotetta, kokemusta hanketyöstä ja –johtamisesta, hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja, tietoteknisiä valmiuksia sekä kykyä organisoida ja osallistua aktiivisesti moniammatilliseen verkostotyöhön. Eduksi katsotaan osatyökykyisille tarkoitettujen palvelujen tuntemus, sekä suomen ja ruotsi kielten hallinta.

 

KP Työkyky hankkeessa on tarkoitus valmistella Soiten alueelle osatyökykyisten työikäisten henkilöiden työkyvyn tuen tarpeiden tunnistamista, työkyvyn tuen palvelukokonaisuutta, varmistaa yksilölliset palvelupolut ja palvelujen saanti. Lisäksi hankkeessa kehitetään tuetun työllistymisen menetelmiä, vahvistetaan ja selkeytetään työllistymistä tukevaa sosiaalihuollon palvelupolkua sekä tuetun työllistymisen työhönvalmennusta. Hanke toteutetaan pääosin STM:n Työkykyohjelman rahoituksella.

 

Hakemus jätetään sähköisenä www.soite.fi/tyopaikat  -sivuilla. Hakemukseen pyydetään liittämään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto–ja työtodistuksista, mutta on varauduttava esittämään ne mahdollisessa haastattelussa.

 

Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää kuntayhtymän työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan, sekä negatiivinen huumausainetestin tulos. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Aloitus 25.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Soite on savuton työpaikka.

 

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Iiris Jurvansuu, puh 044 7809 976, iiris.jurvansuu@soite.fi