Tule kesätöihin kunnalle!

 

 

Kruunupyyn kunta tarjoaa kesätyöpaikan 30:lle nuorelle kesällä 2021. Paikkoja voivat hakea vuosina 1996 - 2005 syntyneet nuoret, jotka ovat kirjoilla kunnassa.
 
Ensisijaisesti kunta palkkaa nuoret varhaiskasvatukseen, kirjastoihin, keskushallintoon ja tekniselle toimelle. Toissijaisesti nuoret voidaan sijoittaa kunnan tytäryhtiöihin sekä palvelutaloihin (Herberts hus, Sylviahemmet, Backebo) ja mahdollisesti Soiten toimintayksikköihin: Sandbackan hoitokeskus, Teerijärven hoitokeskus, Solgården ja Regnbågen. Aatteelliset yhdistykset, jotka toivovat kesätyöntekijää, jättävät vapaan hakemuksen kunnalle viimeistään 15.2.2021.
 
Hakemus tehdään ensisijaisesti sähköisesti viimeistään 15.2.2021 tällä lomakkeella. Hakemus paperiversiona on saatavilla Kunnantalon infopisteestä. Hakemus lähetetään lähettämällä yllä mainittu lomake kotisivun kautta, sähköpostitse osoitteella info@kronoby.fi tai postitse osoitteella Kruunupyyn kunta/Info, Säbråntie 2, 68500 Kruunupyy.
 
Hallintojohtaja valitsee/arpoo tulevat työntekijät yhdessä esimiesten kanssa. Hallintojohtaja kirjoittaa työsopimukset ja työtodistukset. Valinnat tehdään maaliskuun aikana ja julkaistaan kunnan kotisivuilla viimeistään maaliskuun 31. päivä 2021. Esimiehet huolehtivat työnohjauksesta.
 
Jos Covid-19 -tilanne sallii, järjestetään valituille kesätyöntekijöille yhteinen infotilaisuus 27.5.2021 Kunnantalolla.
 
Työaika on 30h/viikko tai 126h/kuukausi. Työpäivä koostuu 5,5h työtä ja 30 min lounastauosta. Ensisijaisesti nuorten työsuhde on 4 viikon mittainen, mutta jos työnhakijoita on vähän, on mahdollista palkata työntekijä useammalle viikolle. Palkka on 730€/kk + lomakorvaus. Kunnanhallitus maksaa palkan. Muut lisät ja korvaukset maksaa työllistävä yksikkö.
 
Mahdollisiin kysymyksiin vastaa hallintojohtaja Inger Bjon, puh. 040 7142 151
 
 
Odotamme hakemuksia!