Hankekoordinaattori ympäristöstrategiatyöhön

 

24.8.2020

 

Pietarsaaren kaupunki hakee hankekoordinaattoria Pietarsaaren seudun ympäristöstrategiatyöhön sekä tiekartan laatimistyöhön. Toiminta on yhteistä Pietarsaaren, Uudenkaarlepyyn, Pedersören, Kruunupyyn ja Luodon kunnille. Työn tavoitteena on luoda kestävä seutu, jossa maaseutu ja kaupunki toimivat yhdessä, kuljetukset toteutetaan kestävällä tavalla sekä paikallisia raaka-aineita, tuotteita ja palveluja edistetään.

 

Tavoitteena on tuoda esiin ehdotuksia tehokkaista toimenpiteistä, jotka vähentävät kasvihuonekaasupäästöjä sekä saada toteutettua sopivia toimenpiteitä kaikissa viidessä, hankkeeseen osallistuvassa kunnassa. Hanketta varten on saatu ympäristöministeriön rahoitusta. Ilmastotyöhön käytettävä työpanos on 50-70 % työajasta. Voimme tarjota kokopäivätyötä kytkemällä yhteen koordinaattorin työn Pietarsaaren ympäristönsuojelutoimistossa tehtävään ympäristösuunnittelijan työhön.

Muu työpanos ympäristönsuojelutoimistossa suoritetaan sopimuksen mukaan, esim. neuvonta, jätevesien ja huleveden käsittelyä koskevien päätösten tarkastus ja valmistelu sekä melupäätökset, sekä hallinnolliset tehtävät, kuten laskutus ja arkistointi.

 

Haemme sinua, jolla on sopiva korkeakoulukoulutus, vaihtoehtoisesti muu koulutus tai työkokemusta, jonka arvioimme vastaavan vaatimuksia. Olet tavoite- ja tuloshakuinen sekä oma-aloitteinen ja osaat viestiä ja ilmaista itseäsi hyvin suullisesti ja kirjallisesti. Olet hyvä solmimaan uusia kontakteja ja tekemään yhteistyötä erilaisten toimintojen kanssa. Ajat myös mielelläsi asioita, sekä itsenäisesti että yhdessä muiden kanssa. Hyvä tuntemus kunnallisesta hallinnosta ja aikaisempi kokemus projektityöstä luetaan ansioiksi.

 

Kielivaatimus: toivottu suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Palkka KVTES:n mukaan. Työsuhteen kesto on 15.10.2020-30.11.2021.

 

Kirjalliset hakemukset toimitetaan 11.9.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen ymparisto@pietarsaari.fi tai Ympäristönsuojelutoimisto, PL 41, 68601 Pietarsaari. Lisätietoja antaa ympäristönsuojelupäällikkö Sofia Zittra-Bärsund, puh. 044 7851 678 tai etunimi.sukunimi@pietarsaari.fi.