Haemme kiinteistöasiantuntijaa

 

 

20.10.2022

 

 

Tiedätkö paljon kiinteistöistä ja haluat kehittää kiinteistökantaamme? Oletko aloitekykyinen ja haluat kehittää asioita? Oletko myös yhteistyökykyinen, palveluhenkinen ja markkinointivalmis? Silloin olet ehkä hakemamme kiinteistöasiantuntija.

 

Noin 60 % työajastasi olet kunnan tytäryhtiön Fastighets Ab Kronoby Bostäderin isännöitsijäpalvelussa. Olet tuolloin vastuussa Kronoby Bostäderin kehittämisestä, kiinteistöistä ja niiden kunnossapidosta, vuokraat asuntoja sekä vastaat hallinnosta ja taloudesta. Muun ajan työskentelet kunnan muiden kiinteistöjen parissa ja osallistut esim. kunnostushankkeisiin.  

 

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus. Tekninen koulutus tai isännöitsijäkoulutus lasketaan eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus. Sopiva työkokemus lasketaan myös eduksi. Hyvät ruotsin kielen taidot puheessa ja kirjoituksessa sekä suomen kielen taidot puheessa ja myös englannin kielessä lasketaan eduksi.

 

Kruunupyyn kunta on kaksikielinen kunta, jonka hallintokieli on ruotsi. Kiinteistöasiantuntijan toimi on toistaiseksi voimassa oleva kuuden kuukauden koeajalla. Työ aloitetaan 1.12 tai sopimuksen mukaisesti.

 

Hakemus CV:n kera on jätettävä viimeistään 31.10 2022 klo. 14.00 Kuntarekryn kautta. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan. Lisätiedot: kunnanjohtaja Malin Brännkärr puh. 040 5347 727 tai malin.brannkarr@kronoby.fi