Etsimme uusia työkavereita

 

11.12.2020

 

Toimistovirkailija

 

Kruunupyyn kunta etsii toimistovirkailijaa Kunnantalon infopisteeseen kaupallisen tai muun sopivan alan koulutuksella. Sinun tulee hallita sekä ruotsin- että suomenkieli ja mielellään myös englanti. Vastaat kunnan puhelimeen ja hoidat sekalaisia toimistotöitä kuten laskutuksia, ostoreskontraa ja postin käsittelyä. Työ edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja sekä valmiutta palvella asiakkaita.

 

Kyseessä on kokoaikatyö ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Palkka KVTES:n mukainen.

 

Hakemus CV:n kera lähetettävä viimeistään 6.1.2021 klo. 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta.

 

Lisätiedot: hallintojohtaja Inger Bjon 040 7142 151.

 

 

 

Apulaisrakennustarkastaja

 

Kruunupyyn kunta etsii apulaisrakennustarkastajaa hoitamaan rakennusvalvonnan tehtäviä määräaikaisesti 31.12.2021 saakka mahdollisella jatkolla. Työtehtäviin kuuluu rakennusvalvonta, katselmuksien suorittaminen, neuvonta rakennusasioissa, rakennuksen sijainnin merkitsemiset sekä tehtävät kiinteistöjen kartoittamisessa. Koeaika on neljä kuukautta.

 

Hakijalta odotamme korkeakoulututkintoa rakennusalalta ja riittävää kokemusta tehtäviin koskien rakennusten kartoitusta ja rakennustöiden toteuttamista.

 

Kunta on kaksikielinen ja täten vaaditaan hyviä taitoja molemmissa kotimaisissa kielissä, niin kirjallisena kuin suullisena. Pääasiallinen työpiste on Kunnantalo, Säbråntie 2,Kruunupyyssä. Osa työtehtävistä on mahdollista hoitaa myös etätyönä. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Työ edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja sekä valmiutta palvella asiakkaita.Tehtävien hoitaminen vaatii suurta tarkkuutta ja hyviä tietojenkäsittelytaitoja.

 

Hakemus CV:n ja palkkavaatimuksen kera lähetettävä viimeistään 6.1.2021 klo. 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta.

 

Työ alkaa: välittömästi tai sopimuksen mukaan

Palkka: sopimuksen mukaan

Lisätiedot:  Jukka Aarnio, 040 626 5677, jukka.aarnio@kronoby.fi